TOKAT / TURHAL - Şehit Erdal Akkaya İlkokulu

Nis

Meclisimizin açılışının 104. yıldönümde 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Kutlama programını hazırlayan öğretmenimiz Kübra YILDIZ ER ve bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Mrt

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz din kültürü dersi öğretmeni Gülsün AKYAY okul öncesi öğrencilerimizi ziyaret ederek Ramazan Ayı hakkında bilgiler verdi. Öğretmenimize etkinliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünde okulumuz öğretmeni Enes UTAR tarafından etkinlik gerçekleştirildi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Mustatafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize minnetarız.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yıldönümünde okulumuz öğrencileri arasında İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı. Yarışmanın birincileri Zehra GENÇ (ilkokul ) ve Zeynep YORGUN ( ortaokul ) oldu. Yarışmaya katılan öğrencilerimize jüri üyelerimize ve kutlama programını ve yarışmayı düzenleyen Türkçe öğretmenimiz Zuhal ELDEMİR'e teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programı hazırlayan öğretmenimiz Onur İhsan CABADAĞ'a teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Cumhuriyeti bize armağan eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve miinnetle anıyoruz. Kutlama programını hazırlayan Türkçe Öğretmeni Zuhal ELDEMİR'e ve 100. yıl sergisi hazırlayan Anansınıfı Öğretmeni Büşra KOCAMAN'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yaşasın Cumhuriyet !